Onze mensen

Wij zijn samen een sterk team. Omdat we elkaar aanvullen en respecteren. Wij combineren kennis, kennissen en kunde in verschillende competenties.
Wij hebben een basisteam dat wij aanvullen met unieke kennis en kunde, als de klant daar behoefte aan heeft. Zo krijgt u altijd het beste. Binnen ons basisteam hebben we de volgende kennis in huis:

  • kennis van de mensen met wie wij een samenwerkingsrelatie aangaan; we zijn ervan overtuigd dat je alleen kunt werken aan identiteit als je de mensen en hun drijfveren kent en investeert in relaties. Wij hebben een goed onderhouden relatienetwerk.
  • kennis van marketing: hoe bereik je dat een sterke organisatie ook een sterk merk is, en een sterk merk ook een sterk imago heeft.
  • vakinhoudelijke kennis over organisatie en beleid, managementadvies en coachingscompetentie. Zo kunnen we onze klanten adviseren over de richting van de organisatie gegeven de doelstellingen en mogelijkheden. Wij adviseren maar werken ook mee. Samen bouwen we een sterke organisatie met competente mensen.
  • kennis van de eilanden, van de mensen op de eilanden en van de markt: ProgresCaribbean is geen nieuwe speler of concurrent in een veld, maar een aanvulling op wat er op de eilanden aan organisatieadvies, marketing etc. al voorhanden is. Een niche player met oog voor waar het werk ligt.